företagsstäd

Kontorsstäd

Trapphus

Fönsterputs

Utemiljö

Behöver ni företagsstäd som exempelvis:
kontorsstäd, lokalstäd, trapphusstäd?

När vi har utfört vår städning hos er är det rent. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd kommer vi och åtgärdar. Vi anpassar tiderna för din städning i enlighet med din verksamhets bästa för vi vet hur viktigt det är att få rent – men inte på bekostnad av arbetsro. 

Hur vill du ha det?

Vår företagsstädning kan utföras med olika intervaller: en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Vi utför även engångsuppdrag. Hur ofta du vill att vi städar era kontor/lokaler/trapphus bestämmer du utifrån företagets behov. Vi är flexibla och försöker alltid hitta en lösning som passar alla parter. 

När du anlitar oss får du en städtjänst som är prisvärd och anpassad efter era behov. Vi kommer på personligt besök för att gå igenom vilka behov ni som företag har. 

Vi ger alltid nöjd-kund garanti på våra tjänster. 

Om du har frågor kring våra städtjänster för företag eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på företagsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller ring vår kundservice.

Kvalitetsgaranti

Som företagare omfattas du givetvis av vår kvalitetsgaranti!
Kontakta oss via telefon eller mail så kommer vi och åtgärdar – no-questions-asked!

Hör av dig så återkommer vi inom kort!

Exempelvis, kontorsstädning, byggstädning, utemiljö, trappstädning etc.
Vid företagsstädning kommer vi till er för en personlig genomgång och arbetsbeskrivning. Därefter återkommer vi med en offert.